Wil Meeus

Psychopraktijk Merksem

Individuen, koppels, gezinnen en groepen

Wil Meeus

°1969


Elke mens heeft zijn specifieke verhaal. Het is dat verhaal dat mij telkens opnieuw intrigeert. Psychotherapie zie ik als een manier om vanuit mijn brede expertise iets toe te voegen aan jouw levenswandel. Ik wandel met je mee en geef je een extra paar ogen om na te gaan wat er met je aan de hand is, waar je in jouw omgeving tegenaan loopt en hoe we de situatie kunnen bijstellen. Het is tijd nemen voor jezelf, nieuwsgierig zoeken, nieuwe vragen stellen, emoties tegenkomen, verrast worden, ook het even niet meer weten, uitproberen, oefenen, rusten…


Ik ben opgeleid in de psychologie en de pedagogische wetenschappen, de ontwikkelingsgerichte psychotherapie en de gestalt coaching. Doorheen mijn loopbaan was ik actief als lesgever, opleider, onderzoeker, begeleider, supervisor en psychotherapeut. Omdat ik er een punt van maak te blijven leren, heb ik daarnaast nog verscheidene andere opleidingen en cursussen achter de kiezen en volg ik momenteel ook de opleiding gestalttherapie.


Ik ben erkend psycholoog (691116658) door de psychologencommissie en lid van de Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie (NVAGT, inclusief VBEGP & EAGT). Hierdoor ben ik gebonden aan het beroepsgeheim en de deontologie van het beroep.


Onder bepaalde voorwaarden kan je als cliënt recht hebben op gedeeltelijke terugbetaling van de gesprekken.

De info met terugbetalingsmogelijkheden en -voorwaarden vraag je best op bij je ziekenfonds.


Mijn contactgegevens zijn:

- wil@psychopraktijkmerksem.be

- 0485 20 15 88

Copyright  ©  Psychopraktijk Merksem - Laarsebaan 322, 2170 Merksem