LOOPBAANBEGELEIDING

Psychopraktijk Merksem

Individuen, koppels, gezinnen en groepen


Loopbaanbegeleiding


Psychopraktijk Merksem heeft in de loop der jaren naast het begeleiden van mensen met psychologische problemen tevens een gedegen expertise opgebouwd in het begeleiden van mensen met loopbaanvraagstukken.

Tijdens loopbaanbegeleiding gaan we je helpen zo veel mogelijk te worden wie je wil en kan zijn. We gaan op zoek naar de beste match tussen mens en functie, zodat je elke dag met plezier naar je werk kunt gaan.

 

Wanneer is loopbaanbegeleiding iets voor jou?

- Je ambieert een nieuwe functie op korte of lange termijn.

- Je bent ontslagen of nam ontslag en je weet niet meteen welke richting je nu uit moet.

- Je bent uitgekeken op je huidige job, maar je weet niet welke job er dan wel bij je past.

- Je wil weten welke functies er het best passen bij je capaciteiten, je persoonlijkheid en je persoonlijke ontwikkelingsbehoeften.

- Je wil achterhalen waar je passie ligt op werkgebied.

- ... of elke reden die jij belangrijk genoeg vindt om te kijken naar je huidig functioneren binnen je werkcontext.


Om deze loopbaanvragen in goede banen te leiden hebben we Els Snoeckx en Arne Baeten in ons team. Zij houden er van om samen met jou op zoek te gaan naar het best passende antwoord op jouw loopbaanvraag. Meer info over hun manier van werken, kan je terugvinden bij hun persoonlijke profiel.

 

Het eerste gesprek bij loopbaanbegeleiding is gratis en duurt meestal een half uur. In dit gesprek proberen we een duidelijk beeld te schetsen van de aanpak en werkwijze en proberen we je verwachtingen helder te krijgen.

Wordt er na dit eerste gesprek beslist om verder samen te werken dan gebeurt dit in 4 tot 8 coachingsgesprekken van 1 uur.

 

Voor loopbaanbegeleiding bij Psychopraktijk Merksem kan je gebruik maken van loopbaancheques van de VDAB. Dit wil zeggen dat je recht hebt op 2 x 4 uur loopbaanbegeleiding. Hiervan betaal je een eigen aandeel van 10 euro per uur.

De loopbaancheques zijn te bestellen per pakket van 4 uur via www.vdab.be/loopbaancheques.

Voor een afspraak voor een verkennend gesprek kan je contact opnemen met Arne Baeten op 0488 58 97 79 of via arne@psychopraktijkmerksem.be of met Anne Bogaerts op 0475 94 65 41 of via anne@jobassist.be.


Copyright  ©  Psychopraktijk Merksem - Laarsebaan 322, 2170 Merksem